Fraud Blocker
Bezoek Ons
Archipelweg 109, Leeuwarden
Routebeschrijving
Openingstijden
Ma - Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.00

Soorten klachten en aandoeningen

Wanneer je door een klacht, blessure of aandoening beperkt wordt in je beweging, is een fysiotherapeut de aangewezen persoon voor raad en hulp. Fysiotherapie helpt niet alleen bij herstel, maar ook om je conditie te behouden, vooral als je voor een langere periode ziek bent.

Bulbaire verlamming impressie

Bulbaire verlamming is een neurologische aandoening waarbij de zenuwcellen die de spieren aansturen die betrokken zijn bij spreken, slikken en ademen, worden aangetast. Lees verder over bulbaire verlamming

carpaal tunnel syndroom


De polsdaling verwijst naar een afname van het aantal hartslagen per minuut en kan diverse oorzaken en gevolgen hebben. Lees verder over polsdaling.

Heuppijn

Heuppijn kan een belemmerende factor zijn in het dagelijks leven en diverse oorzaken hebben. Lees verder over heuppijn.

Fysiotherapie rugpijn

Lage rugpijn is een veelvoorkomende aandoening die velen treft en kan variëren van lichte ongemakken tot intense pijn. Lees verder over lage rugpijn klachten.

Fysiotherapie enkel

Een verstuike enkel is een veelvoorkomende blessure waarbij de ligamenten van de enkel worden opgerekt of gescheurd. Lees verder over verstuikte enkel.

frozen shoulder

Een frozen shoulder is een pijnlijke en stijve toestand van de schouder die de bewegingsvrijheid beperkt. Lees verder over frozen shoulder.

osteoporose

Osteoporose is een botziekte waarbij de botdichtheid afneemt en botten brozer worden, waardoor het risico op breuken toeneemt. Lees verder over osteoporose.

Haarlijn fractuur

Een haarlijnfractuur is een fijne breuk in het bot, vaak veroorzaakt door overbelasting of een lichte verwonding. Lees verder over haarlijnfractuur.

ischias pijn

Ischiaspijn is een pijnlijke aandoening die voortkomt uit irritatie van de ischiaszenuw, de langste zenuw in het lichaam. Lees verder over Ischias pijn.

Fysiotherapie nekpijn

Nekpijn is een veelvoorkomend ongemak dat verschillende oorzaken kan hebben en invloed kan hebben op het dagelijks leven. Lees verder over nekpijn.

Parkinson klachten

De ziekte van Parkinson is een progressieve neurologische aandoening die de motorische functies beïnvloedt en leidt tot bevingen, stijfheid en bewegingsproblemen. Lees verder over ziekte van Parkinson.

Beroerte impressie

Een beroerte is een plotselinge onderbreking van de bloedtoevoer naar een deel van de hersenen, wat kan leiden tot blijvende schade of verlies van functies. Lees verder over beroerte.

fysiotherapie lage rugpijn

Fysiotherapie is een effectieve benadering voor de behandeling en verlichting van lage rugpijn. Lees verder over fysiotherapie bij lage rugpijn.

nek rug klachten

Rugklachten zijn een veelvoorkomend ongemak dat velen beïnvloedt en kan variëren van lichte stijfheid tot intense pijn. Lees verder over rug klachten.

Fysiotherapie elleboog

Een tennisarm of tenniselleboog is een pijnlijke aandoening veroorzaakt door overbelasting van de pezen in de elleboog. Lees verder over tennis arm/ tennis elleboog.

golf elleboog fysiotherapie

Een golfelleboog is een pijnlijke aandoening aan de binnenzijde van de elleboog, vaak veroorzaakt door overbelasting. Lees verder over golf elleboog.

tramatisch-hersenletsel

Traumatisch hersenletsel is een beschadiging van de hersenen veroorzaakt door een externe kracht, zoals een klap, stoot of schok. Lees verder over traumatisch hersenletsel.

Encyclopedie per lichaamslocatie

Hieronder staat een overzicht van lichaamslocaties en veel voorkomende bijbehorende klachten en aandoeningen.

Bron: Hierhebikpijn.nl

Stel Een Vraag

Voel je vrij om fysiotherapie gerelateerde vragen te stellen via de telefoon, of stuur uw vraag via dit formulier hieronder. Uw bericht wordt direct doorgestuurd naar onze medewerkers die u zo spoedig mogelijk zullen antwoorden.

    multiple sclerose

    Multiple Sclerose

    Multiple sclerose (MS) is een mogelijk invaliderende ziekte wat komt door complicaties bij de hersenen en het ruggenmerg (centraal zenuwstelsel). Wat is Multiple Sclerose? Bij

    Read More »