Fraud Blocker
Bezoek Ons
Archipelweg 109, Leeuwarden
Routebeschrijving
Openingstijden
Ma - Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.00

Vakkundige behandeling van rugklachten in Leeuwarden

De voorbereiding op een sportevenement, zoals het lopen van een marathon, is meer dan trainen en het opbouwen van een conditie. Want wat is de juiste looptechniek zodat u lekkerder loopt met minder kans op blessures?

Misschien kampt u al een tijdje met een sportblessure en wilt u weer pijnvrij bewegen. Voor sportfysiotherapie in Leeuwarden maakt u een afspraak bij First Fysio.

rugklachten

Rugklachten door thuiswerken

Sinds het begin van de corona-crisis zijn er ook in de regio Leeuwarden steeds meer mensen thuis gaan werken. Thuiswerken kan veel voordelen hebben, mits er een goede werkplek kan worden gecreëerd. Helaas is dit in de praktijk vaak erg lastig. Mensen hebben thuis niet altijd een apart kantoor met ergonomisch verantwoorde meubels en werken vaak aan een (keuken)tafel. Een verkeerde werkplek kan vervelende consequenties hebben. Door langdurig in een houding te zitten die niet optimaal is, kunnen rugklachten ontstaan. Een tijdige behandeling van rugklachten is noodzakelijk om te voorkomen dat deze erger worden en het werk langdurig gaan belemmeren.

Behandeling rugklachten

Door middel van fysiotherapie is het goed mogelijk om ontstane rugklachten te behandelen.

Onze fysiotherapeuten kijken altijd naar de persoonlijke situatie en passen daar de behandeling op aan. Het is belangrijk om te weten wat de oorzaak van de pijn is, voordat de behandeling van rugklachten kan beginnen. Na een gedegen onderzoek kan de therapie van start gaan.

Snelle en vakkundige behandeling

Wij werken zonder wachtlijsten en behandeling kan daarom op korte termijn plaatsvinden. Ook in de avonduren bent u van harte welkom. In Leeuwarden staan wij bekend als een praktijk waar u vriendelijk en professioneel wordt geholpen. Het team van fysiotherapeuten beschikt over de juiste kennis om u verder te kunnen helpen. Naast de behandelingen in onze praktijk adviseren wij u graag hoe u de rugklachten in de toekomst kunt voorkomen en op een prettige manier kunt thuiswerken.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Fysiotherapie First Fysio heeft ook therapeuten voor

fysiotherapeut
manuele fysiotherapie

Algemene Fysiotherapie

More often than not, when we tell someone that we are a chiropractic office, they immediately associate our vocation with neck and/or back pain. What many do not realize, however, is that chiropractic is a health care modality that provides significantly more than just a solution for pain.

Chiropractic is a lifestyle that involves all aspects of wellness, including exercise, nutrition, personal development, and stress relief. We have been fortunate to work with people from all walks of life (including newborns, children, and adolescents) and the outcome has been miraculous.

Manuele Therapie

We use a mix of specialised equipment including Pilates reformers, trapeze tables, fit balls, foam rollers and more. This equipment is designed specifically for clinical Pilates, promoting correct technique, appropriate resistance levels, and targeted exercises so you can really work your key areas and see results.

Our instructors also spend extra time teaching key muscle contraction techniques, which enables you to get more out of every Pilates workout session.

Rugklachten Fysiotherapeuten

Jan Terpstra
Fysiotherapeut, Sporttherapeut, Revalidatietherapeut

Al meer dan 25 jaar ben ik met plezier en enthousiasme werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben een gepassioneerd motorrijder. Snowboarden en mountainbiken vind ik echt kicken en ik ben ook nog keeper in een zaalvoetbalteam van Blauw Wit Leeuwarden. Het is dus ook niet bijzonder dat mijn passie ligt bij de sport en revalidatie.

Lees Verder
Johann Wachter
Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Ik ben manueel therapeut en hou van puzzelen en knutselen tot je de oplossing hebt. Dat ervaar ik ook in mijn vak. Het contact met mensen en de mogelijkheid als fysiotherapeut en manueel therapeut om steun of verbetering te kunnen geven in een wel of niet reversibel proces geeft mij diepe voldoening. De waardering die je ervaart is voor mij van onschatbare waarde.

Lees Verder
Roeleke Faber
Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut, Bewegingswetenshapper

Ik ben algemeen fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Mijn focus ligt vooral op de kinderfysiotherapie. Mede omdat daarbij van oudsher de wetenschappelijke en klinische onderbouwing door en de relevantie van testgegevens een hoge prioriteit hebben bij uitvoering van mijn beroep.

Lees Verder

Veel Gelezen Artikelen

multiple sclerose

Multiple Sclerose

Multiple sclerose (MS) is een mogelijk invaliderende ziekte wat komt door complicaties bij de hersenen en het ruggenmerg…

Lees Artikel