Fraud Blocker
Bezoek Ons
Archipelweg 109, Leeuwarden
Routebeschrijving
Openingstijden
Ma - Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.00
fysiotherapie lage rugpijn

Fysiotherapie Leeuwarden

Als u in Leeuwarden woont en last heeft van pijn in uw spieren of gewrichten, kan fysiotherapie een oplossing zijn. Fysiotherapie is een behandelmethode die zich richt op het verlichten van pijn en het verbeteren van de mobiliteit.

Pagina inhoud

FirstFysio is een van de meest bekende fysiotherapie praktijken in Leeuwarden. Wij kunnen u helpen uw klachten te verminderen en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Op deze pagina leest u meer over de soorten fysiotherapie die wij in Leeuwarden aanbieden. En wat het voor u kan betekenen.

Soorten fysiotherapie behandelingen in Leeuwarden

Wij hebben verschillende soorten fysiotherapie behandelingen beschikbaar in Leeuwarden, afhankelijk van uw specifieke klachten en behoeften.

Fysiotherapie is een brede term die verschillende soorten behandelingen omvat, waaronder bijvoorbeeld ook manuele therapie. Manuele therapie is een specifieke vorm van fysiotherapie die zich richt op het behandelen van pijn en mobiliteitsproblemen door middel van handmatige technieken. Maar daarnaast zijn er veel meer specialisaties binnen de fysiotherapie. Hieronder vindt u enkele veel voorkomende behandelingen die in Leeuwarden worden aangeboden.

Fysiotherapie is dus een belangrijke behandelmethode voor verschillende musculoskeletale aandoeningen. Het biedt een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op het verlichten van pijn, het bevorderen van beweging en het verbeteren van de mobiliteit.

Of u nu een atleet bent die een blessure heeft opgelopen of een patiënt met een chronische aandoening, fysiotherapie kan u helpen uw doelen te bereiken en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe onze fysiotherapie u kan helpen.

Fysiotherapie nekpijn
Fysiotherapie enkel

Veel gestelde fysiotherapie vragen

Nee, als u in een andere plaats woont dan Leeuwarden kunt u nog steeds behandelingen bij ons krijgen. Niet iedere – kleinere – plaats heeft immers een fysiotherapie praktijk.

Fysiotherapie is een brede term die verschillende soorten behandelingen omvat, waaronder manuele therapie. Manuele therapie is een specifieke vorm van fysiotherapie die zich richt op het behandelen van pijn en mobiliteitsproblemen door middel van handmatige technieken.

Ja, fysiotherapie kan worden gebruikt om mensen van alle leeftijden en niveaus van fitheid te behandelen. Het is een veilige en effectieve behandelmethode voor een breed scala aan musculoskeletale aandoeningen.

De duur van een fysiotherapiebehandeling kan variëren, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Over het algemeen duurt een sessie tussen de 30 en 60 minuten.

Of uw fysiotherapie behandeling vergoed wordt is afhankelijk van uw specifieke polisvoorwaarden. Het aantal vergoede behandelingen kan ook variëren.

In de meeste gevallen is een verwijzing van de huisarts nodig om fysiotherapie te kunnen krijgen. Er zijn echter uitzonderingen voor chronische aandoeningen waarvoor een langere behandelperiode nodig is.Content

Samengevat

Als u in Leeuwarden (of omgeving) woont en last heeft van pijn in uw spieren of gewrichten, kan fysiotherapie een oplossing zijn. Er zijn verschillende soorten fysiotherapie behandelingen beschikbaar in Leeuwarden, waaronder manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatriefysiotherapie en sportfysiotherapie.

Vraag onze specialisten om meer informatie welke behandeling het beste bij uw specifieke klachten past. Vergeet niet dat fysiotherapie vaak vergoed wordt vanuit de basisverzekering en dat u in de meeste gevallen een verwijzing nodig heeft van uw huisarts.

Populaire Artikelen