Fraud Blocker
Bezoek Ons
Archipelweg 109, Leeuwarden
Routebeschrijving
Openingstijden
Ma - Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.00

Algemene Fysiotherapie

Gezond bewegen met algemene fysiotherapie in Leeuwarden

Heeft u last van uw rug, nek, been of arm? Of ondervindt u andere fysieke problemen? Bij First Fysio in Leeuwarden wordt algemene fysiotherapie ingezet als u last heeft van beginnende of al aanwezige klachten aan uw bewegingsapparaat. Denk hierbij ook aan klachten aan het hart of de longen.

Wanneer u in het dagelijks leven gehinderd wordt door een reumatische aandoening of neurologische problematiek, zoals reumatoïde artritis, CVA of multiple sclerose wordt u door uw fysiotherapeut actief begeleid met oefentherapie.

Ook diabetes mellitus en overgewicht bij kinderen zijn aandachtsgebieden voor een fysiotherapeut. De behandelingen worden hierbij ondergebracht in een multidisciplinaire setting met verschillende specialisten.

Fysiotherapie Behandeling

Uw eerste afspraak voor fysiotherapie bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Daarna vindt de behandeling plaats. Fysiotherapie kan onder andere bestaan uit oefentherapie en advies. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van trainingsapparaten. De therapeuten van fysiotherapie First Fysio in Leeuwarden leren u ook hoe u het beste met uw beperking om kunt gaan en begeleiden u indien nodig bij een terugkeer naar uw werk.

Afhankelijk van de actualiteit en de aard van de klachten wordt het aantal behandelingen bepaald. Daarnaast krijgt u houdings- en bewegingsadviezen om klachten in de toekomst te voorkomen.

fysiotherapeut
manuele therapie leeuwarden
kinder fysiotherapie leeuwarden

U kunt ook bij First Fysio terecht voor

manuele fysiotherapie

Manuele Therapie

Heeft u klachten waarbij u één of meerdere gewrichten minder goed kunt bewegen? En geeft de bewegingsbeperking soms pijn? In normale omstandigheden herstelt een lichaam zichzelf, maar soms lukt dat niet. Met behulp van manuele therapie wordt de oorzaak van uw klachten aangepakt. Uw manueel therapeut verhelpt ‘blokkades’ in uw lichaam waardoor het zichzelf weer kan herstellen. Na een behandeling beweegt u zich makkelijker en heeft u minder pijn.

kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Spelenderwijs bewegen met kinderfysiotherapie in Leeuwarden. Als ouder twijfelt u wellicht wel eens aan de ontwikkeling van uw kind. Maar wanneer moet of kunt u met uw kind naar een Kinderfysiotherapeut?

Verschillende oorzaken kunnen leiden tot een vertraagde of afwijkende ontwikkeling. Sommige kinderen ondervinden veel hinder door een verkeerde houding of een verkeerd aangeleerde motoriek. 

Artikelen over Algemene Fysiotherapie