Vakkundige behandeling van rugklachten in Leeuwarden

Rugklachten door thuiswerken

Sinds het begin van de corona-crisis zijn er ook in de regio Leeuwarden steeds meer mensen thuis gaan werken. Thuiswerken kan veel voordelen hebben, mits er een goede werkplek kan worden gecreëerd. Helaas is dit in de praktijk vaak erg lastig. Mensen hebben thuis niet altijd een apart kantoor met ergonomisch verantwoorde meubels en werken vaak aan een (keuken)tafel. Een verkeerde werkplek kan vervelende consequenties hebben. Door langdurig in een houding te zitten die niet optimaal is, kunnen rugklachten ontstaan. Een tijdige behandeling van rugklachten is noodzakelijk om te voorkomen dat deze erger worden en het werk langdurig gaan belemmeren.

Behandeling rugklachten

Door middel van fysiotherapie is het goed mogelijk om ontstane klachten te behandelen. Onze fysiotherapeuten kijken altijd naar de persoonlijke situatie en passen daar de behandeling op aan. Het is belangrijk om te weten wat de oorzaak van de pijn is, voordat de behandeling van rugklachten kan beginnen. Na een gedegen onderzoek kan de therapie van start gaan.

Snelle en vakkundige behandeling

Wij werken zonder wachtlijsten en behandeling kan daarom op korte termijn plaatsvinden. Ook in de avonduren bent u van harte welkom. In Leeuwarden staan wij bekend als een praktijk waar u vriendelijk en professioneel wordt geholpen. Het team van fysiotherapeuten beschikt over de juiste kennis om u verder te kunnen helpen. Naast de behandelingen in onze praktijk adviseren wij u graag hoe u de rugklachten in de toekomst kunt voorkomen en op een prettige manier kunt thuiswerken.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.