Fraud Blocker
Bezoek Ons
Archipelweg 109, Leeuwarden
Routebeschrijving
Openingstijden
Ma - Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.00

Hallo mijn naam is Robin de Man, 33 jaar en nu zo’n beetje 5 jaar woonachtig in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn partner Emily en ben trots vader van zoon Pim.

In september 2019 ben ik bij First Fysio terecht gekomen en werk er met veel plezier.
Ik ben in het vak fysiotherapie gerold via mijn opleiding Sport & Bewegen, waarin ik tijdens stages veel mee kon lopen met fysiotherapeuten. Dit heeft mij doen besluiten om zelf ook de studie fysiotherapie te gaan doen.

Uiteraard kies voor je dit vak omdat het leuk is om met mensen te werken. Het is mooi om mijn steentje bij te dragen en mensen weer op de been te krijgen. In het vak ben ik voornamelijk geïnteresseerd in het psychosomatische deel van de fysiotherapie. Waarin ik probeer te kijken wel factoren er kunnen spelen die de klachten veroorzaken of in stand houden. Hierin kun je denken aan stress gerelateerde klachten of hoe om te gaan met chronisch pijn.

Verder vind ik het leuk om de verhalen van mensen aan te horen en ze ook te leren kennen. Humor en nuchterheid staat bij mij centraal in de behandeling. Iedereen is bij mij welkom!

Opleiding en specialisaties :

Ik heb mijn studie afgerond aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van de Laan in Nieuwegein.

robin de man fysiotherapeut