Fraud Blocker
Bezoek Ons
Archipelweg 109, Leeuwarden
Routebeschrijving
Openingstijden
Ma - Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.00
first fysio locatie

De verschillende diensten van First Fysio

Bij First Fysio in Leeuwarden bieden we een breed scala aan diensten aan voor fysio- en manuele therapie. In deze blog geven we u een kort overzicht van onze diensten.
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fysiotherapie

  Algemene fysiotherapie kan verlichting bieden op een breed scala aan gebieden. Bij last van uw rug, been of arm, of bij andere fysieke problemen die te maken hebben met uw bewegingsapparaat, maar bijvoorbeeld ook bij problemen met uw hart of longen. Maar ook bij andere aandoeningen waarbij uw bewegingsapparaat is betrokken (de spieren en de gewrichten) kan fysiotherapie hulp bieden, zoals bij reumatoïde artritis, MS, diabetes mellitus en COPD.

  Rugklachten

  Een van de meest voorkomende klachten, vooral nu mensen veel thuiswerken, zijn rugklachten. De fysiotherapeuten van First Fysio helpen u uw rugklachten te bestrijden door advies over houding en beweging, gerichte trainingstrajecten of manuele therapie. Zo bent u verzekerd van een snelle en vakkundige behandeling.

  Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, waarbij specialistische kennis van het bewegingsapparaat wordt ingezet om complexere klachten, waarbij bijvoorbeeld meerdere gewrichten betrokken zijn, te verhelpen met een aantal speciale behandelingsmethoden op basis van handmatige (manuele) mobilisaties en manipulaties.

  Sportfysiotherapie

  Beoefent u een sport, dan stelt u vaak extra hoge eisen aan uw bewegingsapparaat. De sportfysiotherapeut helpt niet alleen met het behandelen van blessures die voorkomen uit uw sportbeoefening, maar helpt ook met advies en training als voorbereiding op sportevenementen en ter preventie van blessures.

  Kinderfysiotherapie

  De kinderfysiotherapeuten van First Fysio kunnen hulp bieden bij de optimale lichamelijke ontwikkeling van uw kind. Door op jongere leeftijd tijdig aandacht te besteden aan de juiste houding of het correct aanleren van bepaalde motoriek kunnen veel klachten in de toekomst worden voorkomen en garandeert u een optimale ontwikkeling. Merkt u dat uw kind moeite heeft om mee te komen op het schoolplein of heeft uw kind te kampen met een lichamelijke aandoening of een handicap, dan kan de kinderfysiotherapeut helpen de problemen snel en vakkundig te verhelpen.

  Meer informatie aanvragen, of een afspraak maken voor een behandeling? Maak vandaag nog een afspraak bij First Fysio in Leeuwarden door ons te bellen via 058 – 216 29 66.

  Andere Veel Gelezen Artikelen