Fysiotherapie in Leeuwarden bij First Fysio

FirstFysio - Fysiotherapie in Leeuwarden


Lekker kunnen bewegen is goud waard. In onze fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden helpen we volwassenen en kinderen met een zo optimaal mogelijk beweegpatroon. Ons team van 6 fysiotherapeuten hebben samen alle benodigde expertise in huis op het gebied van algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. 


In sportstad Leeuwarden heeft het woord beweging een bijzondere betekenis. Van topsporters tot kinderen met bewegingsbewerking; ons goed op elkaar ingespeelde team helpt al 36 jaar een dwarsdoorsnede van 'Ljouwerts' publiek met veel passie en kennis op het gebied van algemene fysiotherapie, bewegingswetenschappen en orthopedische geneeskunde. 


Onze modern uitgeruste praktijk aan de oostkant van Leeuwarden is opgericht door Geert van Bruggen en Johann Wachter. Jarenlange ervaring is de motor achter onze interesse in belangrijke innovaties, zoals medical taping, sensomotoriek en dry needling. We zijn er trots op dat we bekend staan als een fysiotherapie praktijk met een goede naam, door onze accurate kennis, persoonlijk advies, snelle interventie, professionele houding en uitstekende diagnostiek, van manuele therapie over sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie.


Ons goed op elkaar ingespeelde team van fysiotherapeuten kent elkaar door en door. Wie eenmaal bij ons komt werken, blijft ook graag. Dit is te danken aan de onderlinge harmonie en fijne intermenselijke sfeer met onze patiënten. Onze praktijk kent geen wachtlijsten. Dat maakt een snelle intake en therapiestart mogelijk. Daarnaast voeren we ruime openingstijden, ook 's avonds kunnen patiënten bij ons terecht. Baby of senior, buitensporters of zaalsportteams, we verwelkomen iedereen. 


Onze missie is om mensen te stimuleren bij het herwinnen van zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Niet voor niets horen we vaak een enthousiaste groet van herkenning in de gang: familieleden, vrienden en teams verwijzen elkaar graag naar ons door. Daarnaast hebben we contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.


Al decennia lang zijn we diep geworteld in allerlei lokale sportverenigingen en hebben we een uitstekend netwerk opgebouwd met de sociaal-maatschappelijke sector. Zo kennen we een multidisciplinaire samenwerking met De Buurtzorg Oost-Leeuwarden. Leeuwarden kent ons en wij kennen onze patiënten. We bieden een luisterend oor, proberen verbindend op te treden en worden geroemd om ons vriendelijke, professionele team.


Bekijk onze specialisaties:

Manuele therapie

Sportfysiotherapie

Kinderfysiotherapie