Gezond bewegen met algemene fysiotherapie in Leeuwarden

Heeft u last van uw rug, nek, been of arm? Of ondervindt u andere fysieke problemen? Bij First Fysio in Leeuwarden wordt algemene fysiotherapie ingezet als u last heeft van beginnende of al aanwezige klachten aan uw bewegingsapparaat. Denk hierbij ook aan klachten aan het hart of de longen.


Wanneer u in het dagelijks leven gehinderd wordt door een reumatische aandoening of neurologische problematiek, zoals reumatoïde artritis, CVA of multiple sclerose wordt u door uw fysiotherapeut actief begeleid met oefentherapie.


Ook diabetes mellitus en overgewicht bij kinderen zijn aandachtsgebieden voor een fysiotherapeut. De behandelingen worden hierbij ondergebracht in een multidisciplinaire setting met verschillende specialisten.


Fysiotherapie First Fysio heeft ook therapeuten voor:

Maak een afspraak bij First Fysio

Behandeling

Uw eerste afspraak voor fysiotherapie bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Daarna vindt de behandeling plaats. Fysiotherapie kan onder andere bestaan uit oefentherapie en advies. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van trainingsapparaten. De therapeuten van fysiotherapie First Fysio in Leeuwarden leren u ook hoe u het beste met uw beperking om kunt gaan en begeleiden u indien nodig bij een terugkeer naar uw werk.

Afhankelijk van de actualiteit en de aard van de klachten wordt het aantal behandelingen bepaald. Daarnaast krijgt u houdings- en bewegingsadviezen om klachten in de toekomst te voorkomen.

Maak een afspraak voor fysiotherapie

KNGF Klachtenregeling

Heeft u een klacht over de behandeling of uw behandelend therapeut? Maak dit bespreekbaar met uw therapeut of met de praktijkeigenaren van First Fysio in Leeuwarden: Geert van Bruggen en Johann Wachter.

De therapeuten van First Fysio vallen als geregistreerd lid van het KNGF onder de KNGF klachtenregeling. Alle relevante informatie en adressen zijn te vinden op www.fysionet.nl onder de button 'kwaliteitsregister.'

Ook kunt u zich wenden tot de Klachtencommissie van het KNGF:

Secretaris Klachtencommissie KNGF
Postbus 248
3800 AE Amersfoort
Tel. 033 - 467 29 00 (u wordt doorverbonden)