Fraud Blocker
Bezoek Ons
Archipelweg 109, Leeuwarden
Routebeschrijving
Openingstijden
Ma - Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.00

Fysio nabij Goutum

Wanneer je kampt met pijnlijke lichamelijke klachten, blessures of een chronische aandoening, kan fysiotherapie een uitkomst bieden. De vooraanstaande fysiotherapiepraktijk First Fysio in Leeuwarden, met jarenlange ervaring, biedt een breed scala aan specialismes, waaronder algemene fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, en sportfysiotherapie. In dit informatieve artikel bespreken we uitgebreid de voordelen en behandelingen die worden aangeboden bij First Fysio Leeuwarden.

Het Belang van Fysiotherapie

Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg en heeft als doel het verbeteren van de beweeglijkheid, het verminderen van pijn en het herstellen van functionaliteit bij mensen met verschillende aandoeningen. Het kan een waardevolle rol spelen in het dagelijkse leven van mensen, ongespecificeerd hun leeftijd of gezondheidsstatus.

Fysiotherapie Goutum

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in Goutum, nabij De Hem, Teerns, Hempens, Zuiderburen, Leeuwarden, Swichum, Wilaard, Wirdum, Warga, Warstiens.

Dagelijks bewegen, meestal staan we er niet bij stil. Maar wat als we beperkt worden in ons functioneren? En als bewegen leidt tot pijn? 

Het is fijn als u terecht kunt bij een specialist die luistert naar uw verhaal. Soms is advies alleen al voldoende om tot een gezond beweegpatroon te komen. In andere gevallen speelt de fysiotherapeut een actievere rol bij uw herstel. 

Samen werkt u aan verbetering en een dynamische levensstijl, om pijn en ongemak te verminderen of te doen verdwijnen.

Een Individuele Aanpak bij First Fysio in Leeuwarden

First Fysio in Leeuwarden begrijpt het cruciale belang van een specifieke aanpak bij de behandeling van patiënten. Met een team van fysiotherapeuten en professionele specialisten wordt elke behandeling op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van de patiënt te voldoen. Of het nu gaat om een blessure, een chronische ziekte of het herstel na een operatie, First Fysio in Leeuwarden biedt de geschikte therapeutische benadering.

fysio Goutum

Heeft u last van uw rug, nek, been of arm? Of ondervindt u andere fysieke problemen? Wij bieden fysiotherapie als u last heeft van beginnende of al aanwezige klachten.

Vormen van Fysio in Goutum

Bij First Fysio in Leeuwarden zijn er meerdere vormen van fysiotherapie beschikbaar, waaronder:

Algemene Fysiotherapie nabij Goutum

Algemene fysiotherapie richt zich op het behandelen van musculoskeletale aandoeningen, zoals rugpijn, nekpijn, gewrichtsproblemen en spierblessures. De fysiotherapeuten bij First Fysio in Leeuwarden voeren een grondig onderzoek uit om de oorzaak van de klachten te achterhalen en stellen vervolgens een behandelplan op.

manuele therapie leeuwarden

Manuele Therapie nabij Goutum

Manuele behandeling is gericht op behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, met name de wervelkolom en gewrichten. De deskundige manueel therapeut van First Fysio Leeuwarden past unieke technieken toe om de optimaliseerde mobiliteit te bereiken en pijn te verminderen.

Kinderfysiotherapie nabij Goutum

Kinderfysiotherapie is gericht op de behandeling van kinderen met lichamelijke problemen of motorische ontwikkelingsachterstanden. Het deskundige team van kinderfysiotherapeuten bij First Fysio Leeuwarden heeft ervaring in het werken met kinderen van alle leeftijden en biedt speelse en effectieve therapieën aan.

kinderfysiotherapie baby leeuwarden
sport fysiotherapie leeuwarden

Sportfysiotherapie nabij Goutum

Sporttherapie richt zich op het gedetailleerd adresseren en tegengaan van sportgerelateerde blessures. Leeuwarden First Fysio beschikt over een eigen sportzaal waar patiënten onder geleiding kunnen oefenen aan hun volledig herstel en het verbeteren van hun prestaties.

Over First Fysio

Fysiotherapie First Fysio in Leeuwarden is sinds 1979 actief in de eerstelijns-gezondheidszorg. Het hechte team van kundige medewerkers biedt u op een gedegen en professionele wijze de zorg die u nodig heeft. De therapeuten zijn werkzaam in verschillende specialisaties.

First Fysio levert bewezen kwaliteit: onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven in de KNGF kwaliteitsregisters voor algemene fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie.

Het belang van Fysio in het Dagelijks Leven

Fysiotherapie speelt een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen. Het kan effectief helpen bij het verlichten van pijn, het bevorderen van de mobiliteit en het positief bevorderen van een gezonde levensstijl. Door middel van fysiotherapeutisch onderzoek, behandelplannen en effectieve behandelingen, kunnen fysiotherapeuten bij First Fysio Leeuwarden de levenskwaliteit van hun patiënten aanzienlijk verbeteren.

Lichamelijke behandeling is een efficiënte en individuele benadering voor het van aandoeningen en fysieke ongemakken. First Fysio Leeuwarden biedt een breed scala aan specialismes, van uitgebreide fysiotherapie tot professionele fysiotherapie voor atleten, en heeft een deskundig en enthousiast team van behandelaars. Deze toegewijde professionals een geïndividualiseerde behandeling. Of het nu gaat om spier- en skeletaandoeningen, fysiotherapie voor kinderen of herstel van verwondingen, First Fysio Leeuwarden is het beste adres voor vertrouwde therapeutische zorg. Neem vandaag nog contact op met First Fysio Leeuwarden en verbeter jouw welzijn en levensstandaard.

Het Nut van Fysiotherapie bij Meerdere Aandoeningen

Fysiotherapie heeft een essentiële rol bij de behandeling van allerlei aandoeningen. Of het nu gaat om musculoskeletale aandoeningen, neurologische aandoeningen, geriatrische problemen of vestibulaire duizeligheid, fysiotherapie kan aantoonbare voordelen bieden. Met een op maat gemaakte aanpak en een op maat gesneden behandeling kan onze kliniek helpen bij het verlichten van pijn, het het stimuleren van mobiliteit en het versnellen van het herstel bij deze aandoeningen.

Onze Kwaliteiten

Gepersonaliseerde Behandeling

U krijgt een volledig geïndividualiseerde behandeling

Comfortabele Kliniek

Onze kliniek voelt aan als een comfortabel gezondheids- & fitnesscentrum

Gediplomeerde Therapeuten

Uw behandeling wordt uitgevoerd door gediplomeerde therapeuten

Verzekeraars Netwerk

Samenwerking met alle zorgverzekeraars

Ervaren Personeel

We zijn ervaren en gecertificeerd in diverse therapieën

Bewegingsruimte

We hebben een sportzaal voor bewegingsactiveiten

Fysio Locatie

Op 27 februari 2012 is na een uitgebreide verbouwing de nieuwe praktijklocatie aan de Archipelweg 109, feestelijk in gebruik genomen. Op deze locatie is First Fysio een samenwerking aangegaan met Buurtzorg Oost Leeuwarden.

De hoofdingang, receptie en parkeergelegenheid bevinden zich aan de zijde van de Coopmansstraat. Met 16 eigen parkeerplaatsen en een fietsenstalling kunt u altijd wel een plekje vinden. ‘s avonds zijn de parkeerplaatsen verlicht in verband met de veiligheid. Komt u met het openbaar vervoer? Naast ons pand in de Coopmansstraat bevinden zich twee bushaltes.

 

Faciliteiten

First Fysio beschikt over een grote wachtkamer en receptie. De behandelkamers zijn modern en ruim, gesitueerd aan de zonnige zuidzijde van het pand, en beschikken over een goede luchtkwaliteit. Bij (sportspecifieke) oefeningen wordt u begeleid in de royale medische fitnesszaal van 90m², met kleedruimtes, kledinglockers, douches en toiletten. 

De kinderfysiotherapie heeft een eigen wachtruimte, een ruime oefenzaal en een breed assortiment aan spel- en trainingsmateriaal.

Musculoskeletale problemen en Fysiotherapie

Een fors deel van de patiënten die fysiotherapie zoeken, heeft te maken met musculoskeletale aandoeningen, zoals pijn in de rug, pijn in de nek, gewrichtsproblemen en blessures aan de spieren.

Fysiotherapiecentrum Leeuwarden is bekwaam in de behandeling van deze klachten en biedt een verscheidenheid aan behandelmethoden, waaronder compleet onderzoek, handmatige therapie en therapeutische oefeningen. Door middel van een uitvoerige diagnose en een op maat gemaakt behandelplan kunnen de fysiotherapeuten van Fysiotherapiecentrum Leeuwarden de patiënten helpen bij het minimaliseren van pijn en het versterken van de functie en mobiliteit van het bewegingsapparaat.

Het maakt niet uit of uw aandoening werd veroorzaakt door een sport, werk
ongeval of anderszins, wij helpen u graag met de juiste therapie.

Neurologische Problemen en Fysiotherapeutische zorg bij personen met zenuwklachten

Neurologische afwijkingen, zoals beroertes, multiple sclerosis en Parkinson, kunnen een grote invloed hebben op de mobiliteit en functionaliteit van een mens. Fysiotherapie speelt een essentiële rol bij het versterken van de kwaliteit van leven van cliënten met neurologische afwijkingen.

Bij Fysiotherapiepraktijk Leeuwarden bieden de kinesisten specialistische behandelingen voor neurologische afwijkingen, waaronder oefentherapie, beweging en balanstraining. Door middel van deze behandelingen kunnen de kinesisten de patiënten helpen bij het terugwinnen van de controle over hun bewegingen en het versterken van hun functionele bekwaamheden.

Geriatrische Fysiotherapie voor elke Gezond en Dynamisch Leven

Naarmate mensen ouder worden, kunnen ze te maken krijgen met specifieke uitdagingen en gezondheidsproblemen. Geriatrische fysiotherapie richt zich op het verbeteren van de functionaliteit en het bevorderen van elke gezondheid en dynamische levensstijl bij ouderen. Bij First Fysio Leeuwarden begrijpen de fysiotherapeuten de unieke behoeften van en bieden ze gespecialiseerde geriatrische fysiotherapiebehandelingen. Deze behandelingen omvatten oefentherapie, valpreventie en advies over een gezonde levensstijl. Door middel van geriatrische fysiotherapie kunnen ouderen hun mobiliteit behouden, hun kracht verbeteren en een dynamische levensstijl handhaven.

9,4 (26 Reviews)

5,0 (3 Reviews)

Gecontracteerde Zorgverzekeraars

En alle andere Nederlandse Zorgverzekeraars

FirstFysio is aangesloten bij

FirstFysio Team

Jan Terpstra
Algemeen Fysiotherapeut, Sporttherapeut, Revalidatietherapeut

Al meer dan 25 jaar ben ik met plezier en enthousiasme werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben een gepassioneerd motorrijder. Snowboarden en mountainbiken vind ik echt kicken en ik ben ook nog keeper in een zaalvoetbalteam van Blauw Wit Leeuwarden. Het is dus ook niet bijzonder dat mijn passie ligt bij de sport en revalidatie.

Lees Verder
Johann Wachter
Algemeen Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Ik ben manueel therapeut en hou van puzzelen en knutselen tot je de oplossing hebt. Dat ervaar ik ook in mijn vak. Het contact met mensen en de mogelijkheid als fysiotherapeut en manueel therapeut om steun of verbetering te kunnen geven in een wel of niet reversibel proces geeft mij diepe voldoening. De waardering die je ervaart is voor mij van onschatbare waarde.

Lees Verder
Roeleke Faber
Algemeen Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut, Bewegingswetenschapper

Ik ben algemeen fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Mijn focus ligt vooral op de kinderfysiotherapie. Mede omdat daarbij van oudsher de wetenschappelijke en klinische onderbouwing door en de relevantie van testgegevens een hoge prioriteit hebben bij uitvoering van mijn beroep.

Lees Verder
robin de man fysiotherapeut
Robin de Man
Fysiotherapeut

In september 2019 ben ik bij First Fysio terecht gekomen en werk er met veel plezier. Ik ben in het vak fysiotherapie gerold via mijn opleiding Sport & Bewegen, waarin ik tijdens stages veel mee kon lopen met fysiotherapeuten. In het vak ben ik voornamelijk geïnteresseerd in het psychosomatische deel van de fysiotherapie.

Lees Verder

Word jij onze nieuwe collega?

Als u als fysiotherapeut uw carrière naar een hoger niveau wilt tillen, bekijk dan alle carrièremogelijkheden voor fysiotherapie.

We zijn op zoek naar kandidaten die bereid zijn hun expertise in ons team in te brengen en ernaar streven onze cliënten de allerbeste service te bieden.

De Rol van Eerste Fysio Leeuwarden in de Fysiotherapiebehandeling

Eerste Fysio Leeuwarden is een degelijke fysiotherapiepraktijk met gemotiveerde fysiotherapeuten en een verscheidenheid aan mogelijkheden aan behandelingen. Ze bieden niet alleen behandelingen voor fysiotherapeutische behandelingen, maar ook voor specifieke vormen zoals sportfysiotherapeutische zorg en fysiotherapie voor ouderen. Met meer dan ruim 21 jaar ervaring en een team van geoefende fysiotherapeuten, biedt Eerste Fysio Leeuwarden hoogwaardige zorg en behandelingen op maat. De fysiotherapeuten zijn aangesloten bij de vakvereniging voor fysiotherapeuten en werken volgens de standaarden van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Toegankbaarheid en vertrouwbaarheid bij Allereerste Fysio Leeuwarden

Allereerste Fysio Leeuwarden begrijpt het belang van toegang en vertrouwbaarheid voor klanten die fysio-behandeling nodig hebben. Met verscheidene locaties, waaronder Fysio Brugge en Fysio Lingewaard, is Allereerste Fysio Leeuwarden vlot toegankelijk voor een grote groep individuen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van bekwame en betrouwbare fysiotherapeuten, zoals Bart Van Deel, ervoor dat klanten de optimale zorg en behandeling ontvangen.

Fysiotherapie is een waardevolle en doeltreffende behandeling voor verschillende aandoeningen. Deze fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden, een bekende fysiotherapiepraktijk, biedt een groot aanbod aan specialisaties en behandelingen op maat. Of het nu gaat om problemen met het bewegingsapparaat, neurologische problemen, geriatrische problemen of duizeligheid vanuit het evenwichtsorgaan, de enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten bij de Leeuwardense praktijk kunnen helpen bij het verlichten van pijn, het vergroten van de bewegingsvrijheid en het bevorderen van een gezond en actief leven.

Met behulp van meerdere behandelingstechnieken, zoals lichamelijk onderzoek, manuele therapie, bewegingstherapie en zelfstandige behandeling, kan de praktijk in Leeuwarden de patiënten de passende zorg en behandeling geven. Daarnaast zijn de fysiotherapeuten bij deze praktijk in Leeuwarden betrouwbaar en lid van de beroepsorganisatie van fysiotherapeuten.